- 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατα καβουρδισμένα φυστίκια
- 1 κουταλιά της σούπας αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο
- 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (προαιρετικά)
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι (προαιρετικά)
Προσθέστε τη ζάχαρη και το μέλι. Αν το θέλετε πιο γλυκό προσθέστε περισσότερες. Αν πάλι δεν το θέλετε γλυκό, παραλείπετε αυτό το βήμα.
Το μίγμα σας θα γίνει πολύ κρεμώδες και ρευστό.
Τοποθετείστε σε ένα βάζο με καπάκι και τοποθετείστε στο ψυγείο για 20-24 ώρες.
Έτοιμο! Χρησιμοποιήστε στο ψωμί, στις φρυγανιές, στα μπισκότα, σε γλυκά και όπου αλλού φαντάζεστε....
Έτοιμο! Χρησιμοποιήστε στο ψωμί, στις φρυγανιές, στα μπισκότα, σε γλυκά και όπου αλλού φαντάζεστε....
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή